Partille Nätar

Partille Innebandyklubb gör snurrfinter och överstegare samtidigt som de sätter plastbollen i nätmaskorna och provar sortimentet kring Fingerdockor för att få lite mer sekiner till klubbkassan. Det är småspelarna som föregått med gott exempel och tagit vara på det erbjudande som vi stoltserar med.

Vi är väldigt glada och ödmjuka att en idrottsklubb av denna rang vill vara med på tåget. Vi har numera ett nytt favoritlag..."Sassa brassa mandelmassa vi vill höra nätet rassla"...

Om ni som organisation vill ta del av det lukrativa erbjudandet vi har bakom fingerdockor är det bara att säga till så ser vi till att maila över ett intressant förslag som säljer sig själv och medför ökat klirr i klubbkassan.

Kontakt: mattias@fingerdockor.se

Lämna kommentar

Please note, comments must be approved before they are published