Dags för Mete

 

När jag var liten var det populärt att cykla ut till Bortavika och försöka få napp. Ibland gick man hem med en abborre eller storgädda. En gång fick jag en sjöand som svalde betet. Det som var trevligt av spänningen runtomkring. Det är ungefär samma sak med att presentera produkter för potentiella intressenter och butiker och organisationer. Dessa presentationer funkar lite som bottenmete.

Nu har jag kastat ut både päronbly och flötesstopp. Sen får man se om det blir någon som nappar. Nu kan man inte göra mycket mer än vänta några dagar. Just i dessa tider är de flesta lite halvupptagna efter att ha varit lediga ett par tre veckor. Det ska bli trevligt nästkommande dagar. Själv tror jag att det blir båda storgäddor och bottennapp och mitt emellan. Ungefär som fiske då man var lite i Bortavika. 


Dela

Lämna kommentar

Please note, comments must be approved before they are published