Köpinformation

För mig räcker det med ett fast handslag och god avsikt för att göra en affär. Men vissa hävdar att den tiden är förbi och av den anledningen har jag infogat några standardvillkor i flugskitstorlek. Jag strävar efter 100% nöjda kunder och pengarna tillbaka om någon mot förmodan blir besviken eller förargad. Jag erbjuder 30 dagars öppet köp och även fraktfritt när du handlar för mer än 250 kronor.

Allmän info

Dockorna är handtillverkade och varje docka är unik. Detta kan medföra att de i någon mån varierar i färg och storlek. 

Reklamation

Vi garanterar att de varor du får är felfria vid leverans. Skulle du få en trasig vara så kontakta mig så fort som möjligt och beskriv detaljerat vad felet är. 

Kunduppgifter

Fingerdockor.se garanterar att aldrig lämna ut dina personuppgifter eller e-postadress till tredje part såvida inte särskilda skäl föreligger, t.ex. att polis, åklagare eller liknande begär uppgifter.

Öppet köp

Jag erbjuder 30 dagars öppet köp vid oanvänd vara med obruten förpackning. Du som kund står för returfrakten. Vill du utnyttja öppet köp så skicka tillbaka varan väl förpackad tillsammans med kvitto och anmärkning om att du vill utnyttja öppet köp. Glöm inte meddela oss hur du vill att vi ska föra över pengarna till dig eller om du vill ha tillgodokvitto.

Fraktkostnad & Leverans

För beställningar under 250 kr kostar frakten 25 kr, över 250 kr skickas fraktfritt. Priserna gäller inom Sverige. Leverans kan ske med Posten Postpaket enligt nedan. Beställning som kommer in före kl 12.00 på arbetsdagar skickas normalt samma dag. Postens leveranstid är normal 1-3 arbetsdagar. Dockorna levereras antingen direkt hem till dig, din arbetsplats eller till ditt närmaste postombud. Om en docka är slut i lager tar det av naturliga skäl lite längre (upp till 3 veckor från Peru) men då underrättas du naturligtvis om det.

Betalning

Betalning sker via säker och krypterad anslutning med PayPal, du behöver inte ha något eget konto hos PayPal utan betalar enkelt med VISA eller MasterCard. Vill du bli fakturerad så maila beställningen direkt till mattias@fingerdockor.se. Jag har bankgiro 731-7944.